A márciusi hóhelyzetben végzett munkájuk miatt díjazta őket az OKF. 

A nemzeti ünnep alkalmából megtartott budapesti megemlékezésen a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága (OKF) idén is átadta a Sajtó Nívódíjakat. 
Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy a Katasztrófavédelem munkájáról a közvélemény folyamatos, pontos és hiteles tájékoztatásáért Sajtó Nívódíjat adományozott többek között a 89.5 Music Fm-nek is. Az OKF az elmúlt években általában egy-egy médium képviselőjét díjazta, ebben az évben azonban kivételesen egy teljes csapat munkáját is értékelte. 
Az elismeréssel járó plakettet Kiss Anikó, a 89.5 Music Fm program- és vezérigazgatója vette át. “Mindannyian emlékszünk a márciusi hóhelyzetre, amikor több száz autó rekedt a hó alatt. A 89.5 Music Fm volt az egyetlen olyan jelentős lefedettségű rádió, amely azonnal felismerte, hogy mekkora a baj, és a megszokott programot félretéve 41 órán keresztül megállás nélkül csak segítettünk. A lemerült telefonokkal az autóban kétségbeesetten várakozó embereknek mi voltunk az egyetlen kapcsolat a külvilággal. Aztán júniusban jött a rekordméretű árvíz a Dunán és mi ott voltunk a Római-parton és a gátakon a Katasztrófavédelemmel, a hallgatóinkkal együtt. Ételt és italt vittünk, zsákokat pakoltunk, közben folyamatosan tájékoztattunk adásban a legfrissebb hírekről. Azt gondolom, ez is egy rádió dolga veszélyhelyzetben. Gyorsan, pontosan, hitelesen tájékoztatni és segíteni. Pláne a mi esetünkben, hiszen így válik igazán élővé és hitelessé a szlogenünk: 89.5 Music Fm – ÖSSZEHOZ MINKET.” – mondta a rádió vezetője.

(RADIOSITE.HU)