Boros a cápák között vezeti majd a műsort. 

Április 2-tól ötállomásos vidéki turnéra indul a NeoFM reggeli pörgése, a Bumeráng. A turné keretében Boros Lajos bakancslistájáról két kívánságot is kipipálnak: Nagykőrösön Lajos gyermekkori barátnőivel találkozik, Nyíregyházán pedig élő adásban – régóta közismert álma szerint – az Állatpark Ócenáriumában a cápáknak tart saját fotófestményeiről tárlatvezetést a honi rádiózás élő legendája.

A hazai rádiózás történelmének legmerészebb vállalkozására készülnek a NeoFM reggeli műsora, a Bumeráng mikrofonmágusai. A már hagyományos Mosolyturné nyíregyházi állomásán, április 6-án – egy két éve felmerült bumerángos ötletet megvalósítva – a Nyíregyházi Állatpark Ócenáriumának mélyén Boros Lajos cápáknak, halaknak és polipoknak tart tárlatvezetést. Képeit ugyanis a cápamedencében állítják ki és Lali arra készül: művei segítségével mutatja be a víz alatti világ lakóinak a vízen túli szépségeket. Túl a produkció veszélyességén, ez az akció a hazai rádiózás újabb mérföldköve, hiszen víz alól még senki nem vezetett műsort. 

A Bochkor Gábor – Boros Lajos páros két éve készül a nyíregyházi reggelre. 2010. március 16-án beszéltek a Bumerángban az állatpark igazgatójával, Gajdos Lászlóval a park legújabb lakóiról, az akkor érkezett cápákról. Az igazgató megígérte: ha a cápák már teljesen megszokták a környezetüket és gondozóikat, akkor Lajos is bemerészkedhet közéjük és nem lesz akadálya a víz alatti Bumerángnak.

Az április 2-án induló, Veszprém, Szekszárd, Szeged, Nagykőrös és Nyíregyháza állomásokat magába foglaló turné egyéb érdekességeket is tartogat. Nagykőrösön, ahol Boros gyerekkorát is töltötte, ifjúkori beteljesült és beteljesületlen szerelmeivel találkozik majd. Ugyanitt  – a nagykőrösi focipályán – indul majd a “sokkoló foci”, aminek keretében a játékosok combjára sokkolót csatolnak és a műsorvezetők pedig – természetesen a játékosokra veszélytelen – elektromos impulzusokkal “alakítják” a játék menetét.

Szintén a turné érdekessége lesz, hogy minden városban, egy-egy étteremben kiállítják majd Boros Lajos képeit és mindenhol egy vacsora keretében – ahol húsz szerencsés hallgató a Bumeráng vendége lesz – találkozhatnak a hallgatók a mikrofonmágusokkal.

(RADIOSITE.HU)