Gazdagabb tartalommal és új, fiatalos külsővel jelentkezik a Class FM megújult honlapja.

Friss, trendi dizájn, változatos tartalom, gazdag videó és zenei kínálat – mindez egy helyen, Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója megújult honlapján. Aki a classfm.hu-ra klikkel, az elsőkézből értesülhet a legérdekesebb hírekről, kedvenc műsoraihoz, műsorveztőihez kapcsolódó aktualitásokról – áll a rádió közleményében.

“Jó néhány hete sürgölődtünk már, hogy egy igazán Class honlapot hozzunk össze. Nagyon sokat terveztünk, ötleteltünk. A végeredményre mindannyian büszkék vagyunk, mert mától egy olyan rendkívül színvonalas honlappal várjuk hallgatóinkat, partnereinket, amely Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiójától elvárható. A hallgatottság mellett az online megjelenésünkkel is mércét kívánunk állítani.” – mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

A Class FM megújult honlapján bizonyos műsorok ezentúl visszahallgathatók lesznek, míg a minőségi koncertajánlók, a legfrissebb zenei listák gazdag kínálatából pedig csak választani kell.

Akik már barátokra leltek a Class FM régi honlapján, továbbra is megtalálják a Class Közösséget, a megújult honlapon a „KÖZÖSSÉG” menüpont alatt. Itt továbbra is kapcsolatba lehet lépni a műsorvezetőkkel, lehet chatelni, tartalmat feltölteni és megosztani.

A Class FM új weboldala már éles, ide kattintva is elérhető.

(RADIOSITE.HU)