Karmatronic produkciója nyitja meg a 2012-es UEFA foci EB-t. 

Karmatronic, a Class FM világhírű DJ-je György Ádám zongoraművésszel közös produkciója nyitja meg a 2012-es UEFA foci EB-t. A lengyelországi gálán való megjelenésükért Milánó egyik élvonalbeli tervezőcsapata felel.

 

Karmatronic, alias Achilles F. Sparta olyan nagy nevek számára készített már remixeket, mint Beyoncé vagy Kelly Rowland. Az eredetileg olasz származású fiatalember jelenleg péntekenként a Class FM lemezlovasaként pörgeti fel a péntek estéket. Nem mindennapi felkérésként pedig őt érte az a megtiszteltetés, hogy az idei UEFA foci EB megnyitója alkalmából Varsóban léphet színpadra, György Ádám zongoraművész kíséretében. Ebből a különleges alkalomból saját tervezőcsapat dolgozik tökéletes megjelenésükön, amely a látványos show fontos elemként épül majd a nemzetközi produkcióba. Bár a nagy távolság a ruhapróbáknak gátat szab, az olasz kreációk mégis lenyűgöző végeredményt ígérnek.

 

„Milánóban egy híres divattervező elképzelései alapján készülnek a fellépő ruháink. Ádámnak inkább visszafogottabb darabokat készítenek, a komolyzenéhez illően ő egy konzervatívabb vonulatot képvisel majd. A fekete és a fehér dominanciájával egy speciális öltönyben ül majd a billentyűk mögé.” – mesélt Karmatronic a zenésztársának tervezett ruháról.

 

 

 

„Nekem egy vagányabb összeállítás készül, amelyben az arany válik uralkodó színné, arany fejhallgatóval, szárnyakkal ellátott cipővel és rengeteg flitterrel. Úgy gondolom, egy ilyen rangos eseményen feltétlenül meg kell adni a módját a megfelelő megjelenésnek is.” – mondta a Class FM-en péntek esténként exkluzív zenei szettekkel jelentkező DJ-producer.

 

„A távolság miatt nincs lehetőségünk ruhapróbákra, így a ruhák kiküldésekor adódtak méretbeli gondok, amelyeket hamarosan korrigálnak. Varsóban már a tökéletesen ránk szabott darabokban lépünk a nagyközönség elé.” – tette hozzá a Class DJ.

 

Karmatronic György Ádámmal május végén utazik Varsóba, ahol legújabb felvételével debütál majd az exkluzív show-n, több száz táncos kíséretében. A távolság azonban nem állja útját Class FM-en jelentkező péntek esti műsorának, hiszen keverőpultja Lengyelországba is elkíséri, hogy egyenesen onnan szórakoztathassa hazánk legnépszerűbb rádiójának hallgatóit.

(RADIOSITE.HU)