Együtt bulizott a Class FM partiján a hazai sztárvilág és Aloe Blacc. 

Nem hiába várták hetek óta a Class FM hallgatói Aloe Blacc és zenekara fellépését: az I Need A Dollar énekese óriási sikerű koncertet adott vasárnap. A zenészt, akinek dalait az egész világ dúdolja, a Class FM hozta el Magyarországra. A világsztár slágereire nem csak a Zöld Pardon közönsége tombolt, hanem a rádió vendégei is: számos hazai sztár, így Radics Gigi és Oláh Gergő is megjelent a rendezvényen, és együtt buliztak a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselőjének zenéjére.
Tizenkét fős zenekarral biztosította a vasárnap esti fantasztikus hangulatot Aloe Blacc a Zöld Pardonban. Az előadó már 1995 óta foglalkozik zenéléssel, évekig egy hip hop banda tagjaként zenélt, 2003-tól pedig szólóban folytatta tovább. Számos szerzeménye filmekben, sorozatokban is feltűnt, és ezek egyikének köszönheti elképesztő sikerét is: a Kergetjük az amerikai álmot című sorozat főcímdala, az I Need A Dollar következtében egyik napról a másikra vált világsztárrá. Nem csoda hát, ha ez a sláger az ő szívéhez is közel áll: a Zöld Pardon lelkes közönsége kétszer is meghallgathatta a Class FM által szervezett nagy sikerű vasárnapi koncert során, ahol olyan dalok is felcsendültek, amelyeket még nem láthatott-hallhatott színpadon senki.
A kellemes, laza nyáresti hangulat és az igényes soulzene sztárvendégek sokaságát vonzotta a leghallgatottabb rádió bulijára. Wolf Kati, Walkó Csaba, Kállay-Saunders András, Tolvai Reni, Keresztes Ildikó, Somló Tamás, Király Linda, Király Viktor, Csobot Adél, Antal Timi, Iszak Eszti és Dobrády Ákos mellett Oláh Gergő és Radics Gigi is részt vett a nagy sikerű koncerten.
 
Oláh Gergő, aki éppen új dalán dolgozik, hatalmas élményként írta le az estét. “Megmondom őszintén, eddig csak az I Need A Dollart ismertem tőle, de nagyon élveztem, végigbuliztuk a feleségemmel az egész koncertet! Nagyon szeretem, amikor ennyi remek zenész van a színpadon és lenyűgözött, hogy milyen jól táncol a színpadon” – áradozott a 2012-es X-Faktor győztese.
 
Az utóbbi időben minden zenei díjat bezsebelő Radics Gigi is végigtáncolta az estét. “Fantasztikus volt a koncert, minden percét imádtam! Aloe Black olyan koncerttel örvendeztetett meg minket, ami még nagyon sokáig emlékezetes marad. A fiatalos, pörgős hangulat, a remek dalok és a nyári levegő kombinációja mindenkire hatott, aki ott volt; remélem, láthatom még őt koncerten!” – mondta a fiatal énekesnő.
 
Aloe Black – akinek Avicii-vel közös vadonatúj dala már hallható a Class FM-en – a koncert után juhtúrós sztrapacskával zárta az estét, majd visszatért szállodájába, előtte azonban exkluzív interjút adott Kiss Orsinak. Az interjú, amelyben a világsztár többek között Magyarországi élményeiről is mesél, teljes egészében a vasárnapi Class40-ben lesz hallható.
(RADIOSITE.HU)