Lehullott a lepel a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetőinek személyiségéről. 

Lehullott a lepel a 89.5 Music Fm reggeli műsorvezetőinek személyiségéről. Kiderült, hogy Pordán Petra a rádiós trióban a legtermészetesebb, István Dani célratörő és egy kicsit öntörvényű, Bochi pedig nagy önbizalommal bír és nem akar másoknak megfelelni.
A betűk nem hazudnak – derült ki a 89.5 Music Fm keddi adásából, mikor is egy grafológus elemezte az Önindító műsorvezetőinek, Pordán Petrának, István Daninak és Bochkor Gábornak az aláírását. Bár az aláírást – mondja a grafológus – önmagában nem érdemes elemezni, azért sokat mutat az ember személyiségéről.

“Míg a szövegtömb azt mutatja, milyenek vagyunk valójában, addig az aláírás azt, hogy milyennek akarjuk magunkat mutatni, mit gondolunk magunkról” – mondta a szakember. A három műsorvezető szignóját elemezve kiderült, hogy Petra mindig önmagát adja, hármójuk közt ő a legtermészetesebb. István Dani aláírásából az jött le, hogy ő egy egyszerűsítő, lényeglátó, olykor öntörvényű alkat, aki nem akarja felnagyítani a személyiségét s érdekli a külvilág véleménye.
A magyar rádiózás nagy fenegyereke, Bochkor aláírásából is kiderült az igazság, amit a rádiós “legenda” nem is tagadott. Bochi “hangsúlyos” aláírásából süt az önbizalom, s látszik, hogy a saját személyiségének nagy jelentőséget tulajdonít.
Azt is megtudták az Önindító-hallgatók, hogy nem akar senkinek sem megfelelni, hanem egy “belső kontroll” vezényli minden cselekedetét. 
(RADIOSITE.HU)