Két éve szól a fiatalok kedvence, a 89.5 Music Fm, ami összehoz minket.  2012. március 7-én indult a fiatalok kedvence, a 89.5 Music Fm – ami összehoz minket. Két év alatt sok minden történt…

A Budapesten és 100 km-es körzetében fogható csatorna a Himnusz és Kiss Anikó (a rádió vezérigazgatója) köszöntője után Avicii – Levels c. slágerével kezdte meg műsorát majdnem pontosan két éve.

Azóta díjakat kaptak, szolidaritásból egy héten át Bumerángot sugároztak, más rádiókkal összekapcsolódva ünnepelték a rádiózást, mobilapplikációt készítettek és az egyik legszínvonalasabb tájékoztatást nyújtották a tavaly márciusi hóhelyzetben az úton lévőknek, valamint az árvíz ideje alatt is.

A 89.5 Music Fm a fiatalok kedvence, célcsoportja a fiatal és fiatalos közönség. A csatorna a 18 és 45 év közötti, dinamikus életet élő, szórakozni és kulturálódni vágyó, utazást kedvelő közönséget célozza meg. Zenei kínálatában a Dance és a Pop a domináns, de felcsendülnek ritmusos R&B kedvencek és klasszikus, trendi slágerek is.

Fennállásának második évfordulóját egy születésnapi partyval ünnepli meg a rádió, még ebben a hónapban. Boldog születésnapot, Music Fm!

(RADIOSITE.HU)