1 millió 169 ezren hallgatták a csatornát júniusban.  “Magyarország a Class FM-et hallgatja, hétközben, hétvégén, derül ki a júniusi hallgatottsági adatokból. A rádió toronymagasan vezet a kereskedelmi szempontból fontos célcsoportban, sőt a budapesti és a nagyvárosi lakosság is a Class FM mellett voksolt.” – áll a rádió közleményében.

Júniusban a rádiók által elért közönség aránya 69,8 százalékot tett ki, azaz egy átlagos napon a 15 év feletti lakosság körében 5.943.800 fő hallgatta minimum 15 percig valamely rádió adását. Ebben a hónapban egy adott napon a rádiózással eltöltött idő átlagosan 4 óra 8 perc volt. A 15-49 korosztály átlag napi elérésében a Class FM markánsan elkülönül a többi rádiótól. Budapesten átlagosan 194 ezren, a nagyvárosi lakosság körében 362 ezren, országosan pedig 1 millió 169 ezren hallgatták a Class FM-et.

Mint írják: “reggel is a Class FM és a Morning Show vezet, az adatokat áttekintve elmondhatjuk, hogy az ország a Class FM-el ébred, júniusban 902 ezer hallgató választotta a Morning Show-t, 229 ezerrel többen, mint a Neo FM reggeli műsorát.”

“Június egy igazi rádiós hónap, vakáció van, sokan már szabadságukat töltik, de nekünk továbbra is az a feladatunk, hogy partnereinket a legmagasabb színvonalon kiszolgáljuk, üzeneteiket minőségi, szórakoztató tartalomba ágyazva eljuttassuk hallgatóinkhoz.” – mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

A legfrissebb hallgatottsági adatok ide kattintva érhetőek el!

(RADIOSITE.HU)