Saját rádiója lett Donald Trumpnak
2017. január 04. szerda, 20:57    Nyomtatás
Különleges akcióval próbálja meg felhívni a figyelmet közelgő formátumváltására egy floridai rádió - írja a Tampa Bay Times. 

A korábban 98.7 No Rules Rock néven működő adó december 12-én hagyott fel a Rock formátummal, hogy egy rövid, karácsonyi zenékkel áthidalt időszak után 98.7 Donald FM-ként térjen vissza, kihasználva Donald Trump közelgő elnöki beiktatását.

A Make Radio Great Again szlogennel operáló Donald FM kizárólag pénzről és gazdagságról szóló dalokat játszik (Pink Floyd - Money, Kanye West - Golddigger stb.), utalva a leendő elnök vagyonára és sajátos stílusára, ami a rádió szignáljaiban és logójában is megjelenik.


A Donald Trumphoz egyébként semmilyen módon nem kötődő, Basley Broadcast Group által tulajdonolt WBRN-FM meglehetősen merész újramárkázása minden bizonnyal ideiglenes, és csak a rádió új formátumának közelgő debütálása előtt hivatott a 98.7-es frekvenciára irányítani az emberek figyelmét.

Erre szükség is lehet, ugyanis a legfrissebb, 2016. novemberi hallgatottsági adatok alapján a WBRN-FM-nek mindössze a 21. helyet sikerült megcsípnie a tampai rádiós piacon.


(RADIOSITE.HU)