Újra élnek a rádiók az rtvstat.hu-n, de már új néven. Újra élnek a rádiók az rtvstat.hu-n, de már új néven. A LiveStat.hu minden eddiginél több lehetőséget ígér a műsorszolgáltatóknak.

A jelenleg béta üzemben futó weboldalt az alapvető funkciói mellett folyamatosan bővítik olyan fejlesztésekkel, mint: a statisztikák hitelesítése – azok megbízhatóságának tanúsításával -, nyitott rádióregisztráció bárki számára, valamint a már rendszerben található rádiók kezelési jogának megszerzése az arra jogosultaknak – áll az üzemeltető közleményében.

A LiveStat már most is többet nyújt elődjénél – írják az oldalon -, mivel tartalmaz egy teljesen integrált lejátszót, így a hagyományos playlistek elérése mellett az oldalon belül is kényelmesen lehet hallgatni a rádiókat. “A LiveStat gyorsabb és pontosabb statisztikát nyújt, és teljes funkcionalitást biztosít mobil és tablet eszközökön is” – mondta Nyári Péter, a startup tulajdonosa. Kiemelendő, hogy minden mérhető csatorna részére automatikusan biztosítják a hallgatottsági grafikont is.

Az LiveStat készítője elárulta, hogy a fejlesztésekkel többek között az a céljuk, hogy minél több online hallgatót vonzzanak a rádiók részére.

Az RTVStat kettéválásáról itt írtunk.

(RADIOSITE.HU)