Múltjának egy jelentős része kimaradt Kinga emlékezetéből. 

Múltjának egy jelentős része kimaradt Kinga emlékezetéből. A 18 éves ifjú hölgynek egy gyógyszeres kezelés miatt kell “felfedeznie” újra családját, osztálytársait. Az emlékezetvesztéstől szenvedő lány a Music Fm Önindítójának műsorvezetőit arra kérte, hívják fel a figyelmet, hogy az emberek ne megalázzák, hanem segítsék az ilyen betegeket.
Levélben fordult Bochkorékhoz a 18 éves Kinga, aki egy gyógykezelés miatt lett amnéziás. A részleges emlékezetkiesésben szenvedő lányt komoly atrocitás is érte már emiatt, ezért fordult a népszerű rádióműsorhoz: “Szerintem nagyon fontos lenne a műsorban beszélnetek arról, milyen nehéz is ezzel együtt élni”.

A lány, bár nem emlékezett rá, apukája elmondása szerint a Music Fm-et hallgatta betegsége előtt, ezért is fordult Bochkorékhoz segítségért. Az Önindító csapata élő adásban beszélgetett Kingával, aki őszintén, kedves humorral és természetes bájjal beszélt problémájáról, hamar a hallgatók szívébe lopva magát.
A Bochkorékat is teljesen lenyűgöző lányt a műsorvezetők egy tesztnek is alávetették: különböző képeket kellett felismernie, mire emlékszik, mi törlődött. Kinga emlékezett az Eiffel toronyra, a Colosseumra, felismerte a Pápa képét és a Parlament épülete is ismerős volt neki.
A teljes beszélgetés itt hallgatható meg.

(RADIOSITE.HU)