MOB-elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió műsorvezetője. 

MOB Média Oklevelet kapott Bányász Árpád, a Juventus 103.9 SportBánya című műsorának műsorvezetője. A sportújságíró a kolumbiai Caliban rendezett 2013-as Világjátékokon végzett munkájáért vehette át a Magyar Olimpiai Bizottság elismerését.
A 25 éves Juventus Rádió elsőként és a kereskedelmi elektronikus médiumok közül egyetlenként adott lehetőséget a világjátékos tudósításoknak, sőt a játékok ideje alatt minden nap külön hírblokkokból értesülhetek a budapesti hallgatók a nem olimpiai sportágak világversenyén elért magyar sikerekről. Bányász Árpád a 25 éves Juventus Rádió zenés sportmagazinját vezeti a 103.9-en, amely hétfőn esténként hallható 19 órától 21 óráig.
Az elismeréseket a Magyar Olimpiai Bizottság a MOB Médiabizottságának javaslata alapján adja át minden évben azoknak az újságíróknak, riportereknek, fotósoknak, akik az Olimpiai Mozgalom, a Magyar Olimpiai Csapat népszerűsítése érdekében maradandót alkotnak.
 
Bányász Árpád
Tizennégy éve sportújságíró. 2005 (Duisburg) és 2009 (Kaohsiung) után 2013-ban Caliból is tudósított a Világjátékokról. Több sportági szakszövetség sajtómunkájában segédkezett az elmúlt években, 2005 óta pedig a versenysport mellett a szabadidősport az egyik szakterülete. Az Origo munkatársa, valamint a Juventus 103.9-en hallható zenés sportmagazin, a SportBánya műsorvezetője.

Gratulálunk!

(RADIOSITE.HU)