Folytatódik a Class Nyár 2016. Folytatódik a Class Nyár 2016, amelynek keretében ismét a legnagyobb világsztárok koncertjeire nyerhetnek belépőket a hallgatók a Class FM-en. Ezúttal az elektronikus zene fenegyerekei, Axwell és Ingrosso, a berlini nagyágyú Alle Farben és Wiz Khalifa fesztiválkoncertjeire juthatnak el a legszerencsésebbek.
 
Május 23-án berobbant a Class Nyár, a piacvezető rádió az elkövetkező időszakban több majd félezer koncertjegyet oszt szét hűséges hallgatói között. A szerencsések a világ legnagyobb sztárjainak fellépéseire és a Forma 1-re is eljuthatnak – ehhez nem kell mást tenniük, csak hallgatni kedvenc műsoraikat és játszani Vágó Pirosnál vagy  Abaházi Csabánál.
 
A május 30. és június 3. közötti játékra jelentkezők Axwell x Ingrosso, Wiz Khailifa és Alle Farben várva várt nyári bulijaira juthatnak el. Axwell és Ingrosso, a svéd DJ-páros a Swedish House Maffia tagjaiként váltak világszerte ismertté, 2014 óta azonban duóként is óriási sikereket érnek el. Első slágereik – köztük a “Can’t Hold Us Down”, a “Something New” és az “On My Way” – azonnal az élre repítette őket, és azóta is a fesztiválok nagy kedvencei. Wiz Khalifa dalait és klipjeit szinte kivétel nélkül százmilliós nézettség jellemzi, a legnépszerűbb közösségi oldalon több mint 40 millió követővel rendelkező zenész öt éve robbant be a köztudatba. “Blacc Hollywood” című albuma minden eddiginél sikeresebb lett, köszönhetően olyan közreműködőknek is, mint Snoop Dogg és Nicki Minaj. A rapper legújabb, “Pull Up” című felvétele május 25-én debütált, és biztosan ez is elhangzik majd június végén a régi jól ismert slágerek mellett. Alle Farben alias Frans Zimmer, a német Dj és producer imád kísérletezni: jellemzően egy csipetnyi klasszikus zene és swing is beszivárog a techno, minimal és house stílusokon alapuló szerzeményeibe.

 
“A tavalyi nyár egyik legmeghatározóbb eleme volt a Class Nyár, több mint félezer embert juttattunk el olyan előadók koncertjeire, amelyekre szinte mindenki kíváncsi. A hallgatók már most meg vannak őrülve, és remélhetőleg egy-egy koncerten mi is tombolhatunk majd” – árulta el Abaházi Csaba, aki azt is hozzátette, ezen a héten elsősorban az elektronikus zene rajongóinak kedveznek. “Axwell és Ingrosso Sunshine című slágere nélkül szinte nem is létezhet a nyár – élőben látni egy ilyen kaliberű DJ-párost, biztosan hihetetlen élmény lesz. Wiz Khalifa kicsit olyan, mintha Jimmy Hendrix reinkarnációja lenne, csak rapperként, Alle Farben pedig a Dj-színtér egyik legnagyobb ígérete” – mondta a Class Kívánságműsor népszerű házigazdája.
 
A Class Nyár 2016 programsorozat keretében a piacvezető rádió a legnagyobb világsztárok koncertjeire juttatja el hallgatót, akik Vágó Pirosnál és Abaházi Csabánál jelentkezhetnek a játékra. Axwell x Ingrosso, Wiz Khailifa és Alle Farben mellett az elkövetkező időszakban olyan további előadók koncertjeire juthatnak el a szerencsések, mint Robin Schulz, John Newman, Bryan Adams vagy a Red Hot Chili Peppers.

(RADIOSITE.HU)