Az Önindító műsorvezetői kiderítették, ki sztárpár gyerekének magyar pajtása. 

Szenzációs történet! A Music Fm reggeli Önindítójának műsorvezetői kiderítették, hogy magyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének.
Világhírű sztárpár gyerekeivel tart napi kapcsolatot egy magyar kislány, derült ki a 89.5 Music Fm reggeli Önindítójából. A népszerű rádióműsor a nemzetközi sztárok magyar kapcsolatait taglalta, mikor Bochkor Gábor a hallgatókhoz szegezte a kérdést, hogy vajon ismernek-e olyat, akinek világsztár ismerőse van. A kérdésre hamar érkezett válasz, nem is akármilyen.
Egy Music Fm hallgató anyuka kislánya évek óta jó barátságot ápol Maddox-szal, azaz Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fiával. Az ifjú sztár-gyerek a színész-nevelőszüleikkel jött Magyarországra, ahol egy forgatás miatt hosszabb időt töltöttek, és így Maddox erre az időre egy budapesti iskolába járt. Ott ismerkedett meg a magyar kislánnyal, akivel egy padba kerültek és összebarátkoztak. “A lányom egy nap azzal jött haza, hogy Meddox szeretne hozzánk jönni vendégségbe” – mesélte az anyuka, aki ezt annyira elképzelhetetlennek tartotta, hogy nem is vette komolyan. “Aztán vasárnap hívtak telefonon az iskolából” – folytatja a kislány anyukája, “hogy fel vagyunk-e készülve, mert 10-re jön hozzánk Maddox Jolie Pitt és Pax Jolie Pitt”.

A család teljesen megdöbbent majd őrült rohamban raktak rendet a lakásban, hisz nem számítottak senkire. Előbb a biztonsági emberek jöttek, hogy bevizsgálják a házat, s a két gyerek addig egy lesötétített buszban ült a ház előtt – mesélte a mama, s mikor minden rendben találtak jöttek a gyerekek is és este 8-ig maradtak. “Behívtuk a biztonságiakat és a sofőrt is, akik nagyon jól érezték magukat”. Mindez hat éve történt, és a gyerekek azóta is tartják a kapcsolatot. “Összesen négyszer voltak nálunk, egyszer beszéltem is Angelinával, aki megköszönte, hogy itt lehettek nálunk a srácok” – emlékezett vissza az anyuka Bochkoréknak.
(RADIOSITE.HU)